De kosten

Zowel de eerste als een vervolg behandeling met Acupunctuur kost €55.

Een behandeling voor kinderen tot 18 jaar kost €48.

U krijgt een nota mee die u kunt indienen bij uw verzekering.

Vergoeding

De meeste verzekeringen vergoeden de behandeling voor acupunctuur geheel of gedeeltelijk als u  een aanvullend pakket heeft. Bekijk de voorwaarden van uw verzekering, neem contact met hen op of kijk op de site van ZHONG voor de lijst van vergoedingen, die u onder ‘Zorgverzekeringen’ vindt en klik op zorgverzekering vergelijken of de site van independer

U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist, de vergoeding voor Acupunctuur gaat in bijna alle gevallen niet van uw eigen risico af.

Privacy

Conform de geldende regels in de gezondheidszorg (BIG) wordt er vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan. Zonder uw toestemming mag geen informatie verstrekt worden aan derden.

Beroepsverenigingen 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ZHONG te Wageningen onder nummer 2303630111222  en CBP meldingsnummer: m1514011 en aangesloten bij   www.zhong .nl en www.SCAG.nl

Tot 24 uur van te voren kunt u de afspraak verzetten of annuleren. Bij niet op tijd afzeggen wordt het bedrag helaas gewoon in rekening gebracht.

Disclaimer

Ondanks de zorg en aandacht die aan de samenstelling van deze website wordt besteed, kan niet worden gegarandeerd dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd juist of volledig is. De informatie op deze website wordt regelmatig gewijzigd of aangevuld. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddelijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Alle aansprakelijkheid, voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voorvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te kunnen raadplegen, wordt uitgesloten.  Aansprakelijkheid wordt uitgesloten voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen. Ook wordt aansprakelijkheid uitgesloten voor directe of indirecte schade die het gevolg is van een acupunctuur behandeling.